Over ons

Hoi, ik ben Monique Bak. Samen met mijn man Marc en onze zoons wonen we in Lelystad, provincie Flevoland. In november 2014 zijn wij begonnen met de webwinkel Happy Lifestyle 4U. Al jaren hebben wij een passie voor brocante, industriële en landelijke meubels en accessoires. Wij gaan graag op zoek naar treasures in deze stijl.

 

Deze passie willen wij graag met je delen. Je vindt in de webwinkel een grote voorraad brocante en antieke producten, maar ook nieuwe woon accessoires van diverse leveranciers.

 

Met regelmaat kopen we gebruikte meubels in en restylen deze meubels met de Krachtige krijtverf Les couleurs de Mimi of de Chalkpaint van Annie Sloan. Deze meubels vind je ook in onze webwinkel. In onze portfolio zie je welke meubels we inmiddels hebben gerestyled. Ook voor het restylen van jouw meubels kun je bij ons terecht. Wij geven je meubels graag een landelijk of brocante uiterlijk. Wij hopen dat onze webwinkel je inspireert om creatief bezig te zijn met je interieur en om van je huis een heerlijk warm thuis te maken.

 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifiek artikel en kun je het op dit moment niet in onze webwinkel vinden, laat het ons weten. Of heb je vragen over het restylen van je meubels, vraag naar de mogelijkheden. Wij werken met een vast uurtarief en sturen je heel graag een vrijblijvende offerte. 

Wij zien je vraag graag tegemoet op: info@happylifestyle4u.nl.

 

Wij wensen je veel plezier in onze webwinkel!