Over ons

Mijn naam is Monique Bak en ik woon samen met mijn man Marc en 2 zoons in Lelystad, provincie Flevoland. In november 2014 zijn wij begonnen met de webwinkel Happy Lifestyle 4U. Al jaren hebben wij een passie voor landelijke en brocante woondecoratie en meubels. Wij gaan graag op zoek naar meubels en woondecoratie in landelijke en brocante/vintage stijl.

 

Deze passie willen wij graag met u delen. U vindt in de webwinkel een grote voorraad brocante en antieke producten, maar ook nieuwe woondecoratie van diverse leveranciers.

 

Met regelmaat kopen we gebruikte meubels in en restylen deze meubels met de Krachtige krijtverf Les couleurs de Mimi of de Chalkpaint van Annie Sloan. Deze meubels vindt u ook in onze webwinkel. In onze portfolio ziet u welke meubels we inmiddels hebben gerestyled. Ook voor het restylen van uw meubels kunt u bij ons terecht. Wij geven uw meubels graag een landelijk of brocant uiterlijk. Wij hopen dat onze webwinkel u inspireert om creatief bezig te zijn met uw interieur en om van uw huis een heerlijk warm thuis te maken.

 

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek artikel en kunt u het op dit moment niet in de webwinkel vinden, laat het ons weten. Of heeft u vragen over het restylen van uw meubels, vraag naar de mogelijkheden. Wij werken met een vast uurtarief en sturen u heel graag een vrijblijvende offerte. 

Wij zien uw vraag graag tegemoet op: info@happylifestyle4u.nl.

 

Wij wensen u veel plezier in onze webwinkel!