Ons atelier

Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart van 11 tot 16 uur is ons atelier weer geopend.         Kom gezellig langs!

Veel nieuwe oude schatten

In de eerste weken van januari 2019 was ons atelier gesloten. We hebben de boel omgegooid om ruimte te maken voor nieuwe oude items. We hebben o.a. oude paspoppen, koffertjes, oude handschoentjes, hoeden, (pluk)bakken, spuitflessen, emaille voorraadpotten, flessenrekken (klein en groot) en nog veel meer moois. Ook de webwinkel wordt weer snel aangevuld.

Openingstijden

Ons atelier is 2 keer per maand geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 - 16:00 uur. Klik hier voor de actuele openingsdagen- en tijden.

Wil je ons atelier op een ander moment bezoeken? Neem dan even contact met ons op.

Ons atelier

In de verschillende sfeervolle hoeken in ons atelier vind je brocante, industriële en landelijke woondecoratie en meubels. Van stoere lantaarns, kisten en zink tot romantisch brocante hoedendozen, handschoentjes en keukengerei. Maar ook het landelijke is vertegenwoordigd door mooie plaids, kussens en vele andere accessoires zoals de geurzakjes van De Geur van Nostalgie en de leuke bordjes van Vintage & More, schaaltjes van Pomax, geurkaarsen van Bridgewater en nog veel meer. Ook voor vragen over het restylen van meubels of voor het volgen van een verfworkshop kun je bij ons terecht.