Ons atelier

Ons atelier is open op vrijdag 9 en zaterdag 10 november van 11 tot 16 uur.            Kom gezellig langs!

Op 15 september 2017 hebben wij de opening van ons atelier gevierd. Vele bekenden uit onze branche, vrienden en bewoners uit de omgeving waren op de opening afgekomen. We zijn overladen met complimenten en prachtige bloemen en cadeaus. Iedereen heel erg bedankt voor jullie komst.

Openingstijden

Ons atelier is 2 keer per maand geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 - 16:00 uur. Klik hier voor de actuele openingsdagen- en tijden.

Wil je ons atelier op een ander moment bezoeken? Neem dan even contact met ons op.

Ons atelier

In de verschillende sfeervolle hoeken vind je brocante, industriële en landelijke woondecoratie en meubels. Van stoere lantaarns, kisten en zink tot romantisch brocante hoedendozen, handschoentjes en keukengerei. Maar ook het landelijke is vertegenwoordigd door mooie plaids, kussens en vele andere accessoires. Ook voor vragen over het restylen van meubels of voor het volgen van een verfworkshop kun je bij ons terecht.

In ons atelier vind je.....

Naast de vele brocante, landelijke en industriële woondecoratie en meubels in onze webwinkel verkopen we in ons atelier ook de geurzakjes van De Geur van Nostalgie en de leuke bordjes van Vintage & More.