Ons atelier

Vrijdag 25 en zaterdag 26 januari van 11 tot 16 uur is ons atelier weer geopend.  Kom gezellig langs!

Veel nieuwe oude schatten

In de eerste weken van januari 2019 is ons atelier even gesloten. We gaan de boel even omgooien om weer ruimte te maken voor nieuwe oude items. We hebben o.a. oude paspoppen, koffertjes, oude handschoentjes, hoeden, (pluk)bakken, spuitflessen, emaille voorraadpotten, flessenrekken (klein en groot) en nog veel meer moois. Ook de webwinkel wordt weer snel aangevuld.

Openingstijden

Ons atelier is 2 keer per maand geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 - 16:00 uur. Klik hier voor de actuele openingsdagen- en tijden.

Wil je ons atelier op een ander moment bezoeken? Neem dan even contact met ons op.

Ons atelier

In de verschillende sfeervolle hoeken vind je brocante, industriële en landelijke woondecoratie en meubels. Van stoere lantaarns, kisten en zink tot romantisch brocante hoedendozen, handschoentjes en keukengerei. Maar ook het landelijke is vertegenwoordigd door mooie plaids, kussens en vele andere accessoires. Ook voor vragen over het restylen van meubels of voor het volgen van een verfworkshop kun je bij ons terecht.

In ons atelier vind je.....

Naast de vele brocante, landelijke en industriële woondecoratie en meubels in onze webwinkel verkopen we in ons atelier ook de geurzakjes van De Geur van Nostalgie en de leuke bordjes van Vintage & More.