Kado Idee

Armband PUUR natuurtint unisex
Armband PUUR natuurtint unisex
€ 14,50
Bedel engelvleugel groot
Bedel engelvleugel groot en hartje  Made with love
€ 4,50
Just a vintage Soul
Hard cover boek met 188 pagina's vol met de mooiste brocante interieurs in diverse stijlen. Laat je meevoeren en inspireren door de gevarieerde interieurs en stijlen, verrassende combinaties, natuurlijke en warme tinten, prachtig patina, ite ... (meer lezen)
€ 32,95
Kaarsen in bundel van 6
Diverse kleuren
vanaf € 3,00
Liefde voor brocante I
In deel I van het boek Liefde voor Brocante nemen de zussen Willeke Kroneman-Frens en Margreet Frens u mee op hun zoektocht naar brocante interieurs en winkels en vertellen de persoonlijke verhalen hierachter.   ... (meer lezen)
€ 34,95
Living the Bohemian Dream
Het boek Living the Bohemian Dream is een mooie samenwerking tussen Linda van der Ham, Anneke Gambon en Jeanette Philipse. In het boek laat het team zien hoe Jeanette op een unieke wijze haar huis en home events decoreert.
€ 49,95
Opbergkistje boekvorm
Leuke opbergkistjes in de vorm van een boek. In twee verschillende maten. Medium 15x10x6cm Large 20x14x4cm
vanaf € 10,50
Presents from the past
Het voert je mee naar sferen en stijlen met een hang naar het verleden en een zwak voor nostalgie. Soms serene tijdloosheid, soms stoer en romantisch tegelijk, maar altijd gedragen door authentieke stijlelementen met een seconde vie. Als bro ... (meer lezen)
€ 34,95
Vaas porselein bruin/groen 26cm
Vaas porselein bruin/groen. 26cm hoog. Echt een schitterende afwerking.
€ 24,95
Vaasje porcelein groen 13cm
Vaasje porselein groen. 13cm hoog.
€ 9,95
Zeep hang hart
Leuke zeepjes om op te hangen. Ze geuren heerlijke en hangen ook nog eens erg leuk in je interieur. Verkrijgbaar in 2 kleuren. Wordt geleverd inclusief kadotasje.
vanaf € 5,50