RB Rustiek meubels en accessoires

Welkom op mijn gedeelte van de website Happy Lifestyle 4U. Ik ben Raymond Bredenoort en woon met mijn vrouw, zoon en dochter in Dronten.

 

Ik heb 12 jaar lang een bouwbedrijf gehad op het gebied van verbouwingen, badkamers enz. Het was een goedlopend bedrijf  en het leuke van deze werkzaamheden vond ik de samenwerking met de klant. Ik vond het erg leuk om samen met de klant een idee uit te werken en daarin dan te adviseren in mogelijkheden waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Hierdoor werd er een vertrouwensband opgebouwd en hield ik er vaak een vaste klant aan over. 

 

Op 44 jarige leeftijd (2017) zocht ik een nieuwe uitdaging in mijn leven en heb toen een switch gemaakt naar de zorg aangezien ik graag met mensen werk. Daarvoor moest ik wel een opleiding gaan volgen. Sindsdien werk ik 4 dagen in de week in een werkplaats in Kampen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij maken daar mooie en zinvolle producten. Op deze manier leren deze mensen werkritme aan en kunnen ze aan hun zelfwaarde werken. Dit is een hele goede keus geweest voor mij.

 

Ik heb mijn eigen werkplaats uit de bouw aangehouden. Hier maak ik samen met mijn vader rustieke/ industriële meubelen en woonaccessoires. Mijn vader liep tegen zijn pensioengerechtigde leeftijd aan en wilde graag zijn creatieve kant blijven gebruiken. Hij is oud meubelmaker, maar nog redelijk jong en vitaal (hij is maar 19 jaar ouder dan ik). We werken elke woensdag en zaterdag aan onze producten in mijn uitgebreide werkplaats . De producten worden vanaf niets opgebouwd en door ons zelf gelast, gefreesd en behandeld.

 

Ik ben vrij snel met Marc en Monique van Happy Lifestyle 4U in contact gekomen en zij regelen nu voor mij de online verkoop, dit is iets waar ik zelf geen tijd voor heb. Ook komen zij met leuke ideeën, ik ben erg blij met deze manier van werken.

 

Wij staan open voor eigen ideeën of aanpassingen aan onze eigen modellen. Dit is meestal geen probleem, omdat we alles zelf maken en dus alles uniek is.
Heb je iets leuks gezien op Pinterest of heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met Monique en Marc via dit formulier.


Webshop


TAFELS
TAFELS
VERLICHTING
VERLICHTING
KASTEN
KASTEN
ACCESSOIRES
ACCESSOIRES
WINKELINRICHTING
WINKELINRICHTING