RB Rustiek meubels en accessoires

Welkom op mijn gedeelte van de website Happy Lifestyle 4U. Ik ben Raymond Bredenoort en woon met mijn vrouw, zoon en dochter in Dronten.

 

Ik heb 12 jaar lang een bouwbedrijf gehad op het gebied van verbouwingen, badkamers enz. Dit was altijd erg zwaar en hard werken. Het leuke van deze werkzaamheden vond ik altijd de samenwerking met de klant. Ik vond het erg leuk om samen met de klant hun idee uit te werken en ze dan te adviseren in mogelijkheden waar ze zelf nog niet aan hadden gedacht. Hierdoor werd er een vertrouwensband opgebouwd en hield ik er vaak een vaste klant aan over. 

 

Op 44 jarige leeftijd (2017) besloot ik meer te willen doen met mijn leven: mensen begeleiden. Ik heb toen een switch gemaakt naar de zorg en sindsdien werk ik 4 dagen in de week bij een organisatie in Kampen met jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij maken daar mooie en zinvolle producten, waardoor de jongeren werkritme en zelfwaarde opbouwen. Dit is een hele goede keus geweest voor mij.

 

Ik heb mijn eigen werkplaats uit de bouw aangehouden en daar maak ik samen met mijn vader rustieke/ industriële meubelen en woonaccessoires. Mijn vader liep tegen zijn pensioengerechtigde leeftijd aan. Hij is meubelmaker en nog redelijk jong en vitaal (hij is maar 19 jaar ouder dan ik). We werken elke woensdag en zaterdag aan onze producten in mijn uitgebreide werkplaats . De producten worden vanaf niets opgebouwd en door ons zelf gelast, gefreesd en behandeld.

 

Wij staan open voor eigen ideeën of aanpassingen aan onze eigen modellen. Dit is vaak geen probleem omdat we alles zelf maken en dus alles vaak uniek is.
Heb je specifieke wensen? Neem dan contact op met Monique en Marc via dit formulier.


Webshop


TAFELS
TAFELS
VERLICHTING
VERLICHTING
KASTEN
KASTEN
ACCESSOIRES
ACCESSOIRES