RB Rustiek - winkelinrichting

De opdrachtgever

De eigenaren van Lowlands Biker Store zijn gepassioneerd liefhebbers van de American lifestyle. Sinds 2017 hebben ze met z'n drieën in Zwolle hun eigen motorzaak. Naast de verkoop van originele Indian en Harley Davidson motoren zijn zij ook gespecialiseerd in het customizen van motoren tot iets unieks.

De showroom en werkplaats zijn ingericht in industriële stijl met stoere items.

Levering van winkelinrichting bij Lowlands Biker Store Zwolle
Levering van winkelinrichting bij Lowlands Biker Store Zwolle

De opdracht

De kledingruimte van hun motorzaak moest alleen nog vorm krijgen en uiteraard in industriële stijl. Er werd mij gevraagd om wandmeubels, kapstokken en een spiegel te maken in deze stijl en het leveren van enkele industriële items voor de aankleding van deze ruimte. Customizen kunnen wij ook. Alles is op maat en naar wens gemaakt.

Het resultaat

Het resultaat mag er zijn: custom wandkasten uitgevoerd in staal en bewerkt hout. De panelen zijn bovendien in hoogte verstelbaar.

Een deel van de helmen en jassen kunnen aan de stoere kapstok worden gehangen en kan de klant zichzelf goed zien tijdens het passen van kleding in de unieke spiegel.


Zelf ook op zoek naar een customized inrichting voor je winkel?

Ben je voor je eigen winkel binnen of buiten Flevoland ook op zoek naar een industriële winkelinrichting op maat? In samenwerking met Happy Lifestyle 4U kunnen wij je winkelinrichting verzorgen van meubels en verlichting tot accessoires. Neem gerust contact met ons op via dit formulier.