Links

Annie Sloan Chalk Paint is een heerlijke verf om mee te verven omdat het kan zonder schuren en gronden. Shabby Treats heeft de verf van Annie Sloan altijd voor je op voorraad. De bestelling kun je volgen via Track en Trace zodat je precies weet hoe laat de bestelling binnenkomt en lekker aan de slag kunt. Shabby Treats verzendt standaard op de dag van de bestelling en daar kun je op vertrouwen.


TICA is één van de groothandels waar wij onze woondecoratie inkopen.

TICA is een groothandel met ruim 180 exposanten, waaronder Clayre & Eef, Hoogenboom, Countryfield, One World Interiors, Brynxz en P&D Collections. Een veelzijdig aanbod van diverse stijlen: brocant, landelijk, industrieel, vintage, etc. Zoek je iets speciaals? Geef het gerust aan ons door via het contactformulier.


Wij hebben de krachtige krijtverf 'Les Couleurs de Mimi' van Cépé producten in assortiment. Krachtige krijtverf is een veelzijdige verf met een brede selectie van kleuren en is toepasbaar op alle ondergronden. De verf is zeer makkelijk in het gebruik en geeft ons de kans om direct creatief te zijn, omdat er niet geschuurd en gegrond hoeft te worden. Dit scheelt aanzienlijk in de benodigde uren en dat merkt u in onze prijs van gerestylede meubels en opdrachten.

De krachtige krijtverf is verkrijgbaar in onze webshop of atelier. Durf je het zelf niet aan? Volg dan onze verfworkshop basistechnieken.


Bed & Breakfast De Roos is gevestigd in een karakteristiek pand met een rijke, cultuurhistorische traditie in het vissersdorp Urk. Je kan heerlijk wandelen langs de gezellige haven, vuurtoren, boulevard en plankier van Urk. Onthaasten op water, bos en strand. Op loopafstand zijn diverse restaurants. Kortom een omgeving en een bed & breakfast om tot rust te komen.


Houtbouw Visser uit Urk heeft voor Happy Lifestyle 4U het prachtige, op maat gemaakte, atelier gebouwd. Een product opleveren waar de klant helemaal tevreden mee is, is hun doel. Of het nu gaat om een nieuwe schuur of iets anders, het product krijgt 100% aandacht. Wij kunnen zeggen dat zij daar goed in zijn geslaagd!


Jouw portaal is de zoekpagina voor brocante bij jou in de buurt.


Web Top20 van brocante webwinkels in Nederland.