Brocante fair Dronten

Op 3 april 2016 stonden wij op de brocante fair in Dronten. Deze ontzettende leuke fair bij de dorpsboerderij van Triade werd georganiseerd door Marie-José en Daniela. Twee super enthousiaste dames, die deze brocante fair tot een zeer geslaagd evenement hebben gemaakt. De fair stond eigenlijk gepland voor 2e paasdag, maar toen moest hij verzet worden door een opkomende storm. Dit was een goede beslissing. Zondag 3 april was het dan zover en het weer werd, na een druilerige start, prachtig. Veel leuke en enthousiaste bezoekers, leuke contacten opgedaan met mede-brocanteurs en goede zaken gedaan. En als kers op de taart hebben wij met onze kraam in de krant De Drontenaar gestaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Brocante markt Bergen

Op zondag 5 juni stonden wij, samen met zo'n 25 andere topbrocanteurs in het prachtige, oude centrum van Bergen. Een zeer sfeervolle brocante fair. Wederom prachtig weer, gezellige brocanteurs en bezoekers en top georganiseerd. Ook de winkels in Bergen gingen rond 12.00 uur open. Dit maakte dat er veel dagjesmensen op de been waren. Ook nog een paar dierbare klanten/kennissen mogen ontvangen. Al met al een zeer geslaagde fair, zondag 5 november zijn we weer van de partij op de Brocante fair in Bergen!

Pinkster in....Brocante in Middenmeer

Het hele Pinksterweekend stond bij het Huis van Middenmeer in het teken van de Brocante fair. Deze fair werd voor de 2e keer georganiseerd door Marco Roodzant en zijn team en het was weer TOP! Wij stonden 1e en 2e pinksterdag, dus 15 en 16 mei en het was weer super! De sfeer onder de brocanteurs en het publiek was geweldig. Het weer zat niet altijd mee, een paar flinke buitjes. Maar dat mocht de pret niet drukken. Veel mensen gesproken en leuke items verkocht, ook onze geverfde meubels met de verf van Annie Sloan weer onder de aandacht kunnen brengen en 1 van onze pronkstukken verkocht. Naast ons stond Saense Sjans en zij verkochten de verf, we konden op deze wijze de mensen heel leuk naar elkaar doorverwijzen. Een prachtige fair, weer mooie mensen gesproken en heerlijke dagen gehad. Wij zeggen: volgend jaar weer, wellicht zelfs 3 dagen!

Brocante rond de Kerk in Schagen

Op een prachtige zonnige zondag, op 3 juli jl., waren 36 topbrocanteurs van de partij bij de eerste editie van de fair Brocante rond de kerk in Schagen. Ook wij zijn blij te mogen zeggen dat we hierbij aanwezig waren. De dag was perfect georganiseerd door Marco Roodzant. Alle kramen stonden in het centrum van Schagen, letterlijk rondom de kerk (en wat is dat een prachtige kerk)! Schagen is een schitterend dorpje met vele gezellige terrasjes, die ook allemaal open waren en vol zaten. Het prachtige weer heeft hier natuurlijk een grote bijdrage aan geleverd, maar er stonden veel mooie kramen met prachtige oude, romantische en Franse brocante, maar ook oude, stoere, industriële producten die je niet had willen missen. Het aantal bezoekers was hoog. De markt begon om 11 uur, maar de eerste bezoekers liepen al even na 10 uur lekker te struinen. 

Brocante fair in Brummen

Op 18 september 2016 stonden we voor de 2e keer op de 'Vroolijke' Brocante markt in Brummen. Deze kleinschalige fair wordt ieder jaar georganiseerd door Annemiek Went. De entree is gratis, de sfeer en de locatie zeer gemoedelijk en gezellig en het publiek is enthousiast. Het is altijd een feestje om op deze 'Vroolijke' brocante markt te staan als standhouder, maar ook om lekker rond te snuffelen.